За співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в місті Києві колектив університету відзначено подякою Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на «Молодіжному саміті»

24 грудня 2021, 12:30
м. Київ

     За співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в місті Києві колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України відзначено подякою Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на «Молодіжному саміті»
     Саме на саміті відбулося підбиття підсумків роботи Департаменту молоді і спорту за 2021 рік, було відзначено найактивнішу молодь столиць, кращі проекти, які сприяли розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

     Налагодження подальшої співпраці та підвищення ефективності роботи між Департаментом молоді і спорту та молодіжними організаціями – були основною метою зустрічі 24 грудня 2021 року.
            Заступниця директора Департаменту молоді і спорту Леся Яремійчук подякувала за цей продуктивний та насичений на молодіжні події рік. Вона зазначила, що разом ми зможемо більше та краще розвивати молодіжну політику міста Києва. Звертаючись до учасників саміту, зазначила, без кожного з вас, без вашої участі було б важко уявити такі чудові результати!

    

           В саміті брали участь, Юлия Хан, Леся Яремійчук, Галина Булатович, Дарія Віннікова, Анастасия Демьянец, організація Скаути Києва Об'єднання "Скаутський Рух в Україні", Молодь - майбутнє України ВМГО "Совість і Надія України", Національний університет біоресірсів і природокористування України, Київський Університет Імені Бориса Грінченка, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Васильчук Вадим, Игорь Потабенко, Алексей Лялюшко, AHF Ukraine Федерація стронгмену України, Сергій Конюшок. Саміт відбувся на базі бібліотеки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (Київський політехнічний інститут).

         На саміті наш університет представляли: директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Геннадій Ржевський, Голова студентської організації університету Марина Когут, студент факультету харчових технологій та якості продукції АПК Павло Паламарчук.  

         

         Після відеозвернення очільниці департаменту Юлії Хан відбулось відзначення подяками департаменту вишів міста Києва та найактивніших студентів університетів, очільників громадських організацій та об`єднань. 

           

          Наш університет відзначено першим за співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху у місті Києві! 

Серед всіх університетів тільки три університету отримали таку відзнаку.

           Подякою Департаменту Молоді і спорту нагороджені Голова студентської організації нашого університету студентка гуманітарно-педагогічного факультету Марина Когут та студент факультету харчових технологій та якості продукції АПК Павло Паламарчук, за активну участь в розвитку молодіжного руху у місті Києві.

           На завершення саміту всі учасники подякували очільниці департаменту за співпрацю і зазначили на продовженні такої плідної колективної роботи і в подальшому!


       
 Адже за молоддю наше майбутнє!

І головне завдання всіх учасників саміту,

передати весь накопичений досвід співпраці майбутнім поколінням!


Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР
НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook