Пізнавально-спортивні зустрічі, як нова форма співпраці з випускниками університету і проведення профорієнтаційної роботи

18 грудня 2021, 11:36
м. Київ

     В університеті реалізуються нові профорієнтаційні проекти з метою ознайомлення випускників шкіл з Національним університетом біоресурсів і природокористування України. Для встановлення більш тісних зв`язків з територіальними громадами з різних регіонів України, започатковано новий профорієнтаційний проект. 

 18 грудня 2021 року університет відвідала делигація громади міста Яготин.

    Другий рік поспіль під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку академіка Національної академії аграрних наук України, доктора економічних наук, професора Сергія Кваші реалізується ознайомчо-профорієнтаційний проект під назвою "Пізнавально-спортивні зустрічі"! Під час візиту гості познайомились з сучасною матеріальною базою університету, а саме: Навчально-науково-виробничої лабораторії конярства, ботанічним садом Навчально-наукового інституту лісового і садопаркового господарства, експозиціями музею анатомії факультету ветеринарної медицини, кафедрою фізичного виховання гуманіирно-педагогічного факультету. 

 

    Гості університету були вражені створеними сучасними навчально-науковими лабораторіями, навчальними класами, перлинками ботанічного саду, виставковими експонатами музею анатомії.

          Вже в тертє, проведено такий захід саме в стінах нашого університету з представниками громади міста Яготина. на даний час в університеті, вже навчається більше чим десять осіб, це діти і онуки наших гостей. Це дуже чудовий результат, бо батьки, які навчались, отримали освіту саме в нашому університеті. Тож, вони передають в спадок найкращі спогади про власне навчання і драйвове студентське життя, наповненє спортом і кільтурологічним вихованням і відпочинком! Наші гості впевнені, в тому, що саме завдяки сучасним і актуальним знаннямі навичкам сформованими саме під час власного навчання, вони сами досягли успіхів в бізнесі, а їх діти і онуки, отримавши сучасні грунтовні знання під час навчання в університеті, теж досягнуть високих успіхів у власній професійній діяльності, на користь власних сімей і продовжать традіції своїх батьків!

    В складі делегації були представники бізнесу, громади, представники спортивних закладів, випускники нашого університету, а саме: Форостяний Олег Степанович - директор КПТМ "Яготинтепломережа" (випускник ННІ ЕАЕЗ, 1998 рік); Малюга Віктор Іванович - інженер ВТВ (випускник АБФ, 1982 рік); Стовпчатий Юрій Леонідович - директор ДЮСШ; Куць Юрій Петрович - фермер; Волошин Олег Володимирович - директор ТОВ "Лекфарм Плюс"; Волошин Борис - приватний підприємець; Мельник Володимир - тренер по футболу.

 

          В рамках візиту відбувся дружній футбольний батл. На футбольному майданчику зі штучним покриттям зустрілись дві команди, команда ветеранів Яготинської громади (в віковій категорії 45 плюс) та команди викладачів університету під керівництвом капітана команди Сергія Кваші. Змагання пройшли в напруженому протистоянні досвіду і спортивної майстерності обох команд. До останньої секунди команди змагались за перемогу, нашим гостям поталанило і на останній секунді вони вирвали перемогу з рахунком 10-9, а взагалі перемогла давня дружба наших вже славних випускників і їх наставників викладачів! Триває поступ поколінь наших славетних випускників університету!   

 (авторське відео Сергія Кваші)

   Майбутнє кожного вступника абітурієнта пов`язане з навчанням в нашому славетному Національному університеті біоресурсів і природокористування України, ми зберігаємо приємственність поколінь, шануємо традиції!

Їжте сало, їжте хліб і вступайте навчатися в НУБіП України!

 

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook