12 серпня 2014 року о 9.00 розпочала свою роботу Школа першокурсника «12 скарбів» на факультеті екології і сталого розвитку

14 серпня 2014, 23:01

        12 серпня 2014 року о 9.00 розпочала свою роботу Школа першокурсника «12 скарбів» на факультеті екології і сталого розвитку. Чому «12 скарбів»? Тому, що її учасники опановують 12 основних етапів та можливостей перспективного формування майбутньої професійно-орієнтованої, всебічно розвиненої особистості. Робота розпочалась з реєстрації учасників, загальна кількість яких склала 48 осіб, що становить 83 % від загальної кількості зарахованих студентів факультету на 1 курс 2014/2015 навчального року.

       Навчально-науковий відділ виховної роботи та соціального розвитку на чолі з Дмитром Костянтиновичем Черкашиним ознайомив студентів з особливостями виховного процесу в університеті, наявністю спортивних секцій та абонементних груп. Співробітники кафедри культурології на чолі з завідувачем Іриною Зіновіївною Майданюк ознайомили учасників школи з колективами художньої самодіяльності університету. Як результат, студенти виявили бажання приймати участь у спортивному флеш-мобі, грати в міні-футбол та стрітбол, а також пройшли відбір до різних колективів художньої самодіяльності.
       В обідню перерву всі учасники мали змогу познайомитися зі студентською їдальнею та посмакувати щойно приготованими стравами.
Наступним кроком сьогоднішнього навчання у Школі першокурсника, було знайомство з гуртожитком №3 під гаслом «Гуртожиток наш дім – гарно й затишно у нім». Студентам було надано інформацію щодо правил проживання в гуртожитках НУБіП України, проведено інструктаж з техніки безпеки і поводження в гуртожитку та ознайомлено  з умовами проживання. «Гарно не там, де прибирають, а там, де не смітять» - такий висновок зробили учасники школи по закінченню даної зустрічі.
     Підведення підсумків дня проходило в читальному залі гуртожитку №3, де студенти мали змогу поділитися своїми враженнями першого знайомства з університетом разом з деканом факультету Юлією Рибалко, заступником декана Вітою Строкаль та головою СО факультету Катериною Шишановою і її членами Оленою Епельбойм та Аліною Шемет. Загалом склалася позитивна картина вражень студентів, адже сьогодні вони здобули багато нових знайомств, друзів, можливостей всебічного розвитку себе як особистості. Юлія Рибалко запропонувала студентам відобразити свої перші враження про НУБіП України, факультет екології і сталого розвитку та Школу першокурсника на ватмані паперу, що вийшло в них досить вдало.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook