Студенти факультету екології і сталого розвитку опановують школу першокурсника «12 скарбів»

13 серпня 2014 року
На факультеті екології і сталого розвитку розпочала роботу Школа першокурсника «12 скарбів». Чому «12 скарбів»? Тому, що її учасники опановують 12 основних етапів формування майбутньої професійно-орієнтованої, всебічно розвиненої особистості. 
 
Уже в перший день майбутні екологи виявили бажання брати участь у спортивному флеш-мобі, грати в міні-футбол, стрітбол, а також пройшли відбір до різних колективів художньої самодіяльності. 
 
Після традиційних заходів школи всі учасники дружно смакували апетитними стравами  у студентській їдальні.
 
Під гаслом «Гуртожиток – наш дім – гарно й затишно у нім» відбулося знайомство першокурсників із гуртожитком №3.  Студентів інформували про правила внутрішнього розпорядку, умови проживання, а також провели інструктаж з техніки безпеки. «Гарно не там, де прибирають, а там, де не смітять», – ось який висновок зробили учасники тренінгу  на завершення зустрічі.
 
Підбиття підсумків дня відбулося в читальному залі гуртожитку, де студенти охоче ділилися своїми враженнями.  Перше знайомство із університетом, деканом Юлією Рибалко, її заступником Вітою Строкаль, головою студентської організації факультету Катериною Шишановою і її членами Оленою Епельбойм та Аліною Шемет було цілком позитивними. Першокурсники знайщли нових друзів, дізналися про можливості власного розвитку. А свої враження про університет, факультет і тренінг студенти досить вдало зобразили на ватмані паперу.
 
 
Інформаційний відділ факультету екології і сталого розвитку
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook