РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2021 РІК

24 грудня 2021 року

     Сучасні вимоги до юристів є такими, що змушують  безперервно займатися самоосвітою та глибоким аналізом джерел права, в тому числі, обов’язкове володіння англійською мовою, наявність національної та іноземної освіти, стажування в міжнародних інжинірингових та консалтингових фірмах, що допомагають своїм клієнтам успішно виконувати технічно складні виробничі та інфраструктурні проекти (ILF Group), проектний менеджмент і командна робота, відповідальність за особистий результат та результат команди, дистанційна робота тощо,  є нормою. 

Тривала онлайн робота по аналізу навчальних програм підготовки бакалаврів та магістрів, були внесені до них відповідні зміни, що обумовлені необхідністю проходження процедури акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.  Рада роботодавців вийшла з пропозицією розширення кількості вибіркових дисциплін до дванадцяти. В тому числі, давати можливість здобувачам вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» вносити пропозиції щодо переліку таких дисциплін та можливості викладання їх англійською мовою.

Серед пропозицій було озвучено потребу у налагоджені обміну здобувачів  у межах ОНП між вищими навчальними закладами, у тому числі і іноземними.

21 жовтня 2021 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні вектори розвитку юридичної освіти і науки» відбулися урочистості, присвячені 20-річчю з Дня створення юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серед активних учасників був і голова Ради Київської міської організації Союзу юристів України та Голова Ради роботодавців юридичного факультету –  Віктор Ковальський


Секретар Ради роботодавців

юридичного факультету

Інна Горіславська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook