«Віденська казка » стала чарівною…

21 грудня 2021 року

   Віденський бал - це розкіш, традиції та краса. Кожен, хто відвідує цю подію, опиняється у казці. Таку казку щорічно напередодні різдвяних та новорічних свят для студентів Києва організовує відділ молодіжної політики Департаменту молоді та спорту КМДА.

 
         У такому балу вже брав участь ансамбль бального танцю «Чарівність»нашого університету, який так вразив присутніх, що цьогоріч у назві балу з'явивлося ще одне слово – «чарівна»…
 
         Бал відбувся на  базі Київського національного університету технологій та дизайну, зал якого на один вечір перетворився на середньовічній замок: дівчата у вечірніх сукнях, галантні стрункі хлопці, дипломатичні манери, блиск, краса… 52 пари з 9 закладів вищої освіти міста Києва  представляли тут свою майстерність  у виконанні вальсу і полонезу. А між тим для них було створене феєричне свято передноворічне свято, насичене вокальними та хореографічними номерами, майстер-класами від знаменитих колег.
         І знову наша «Чарівність» під керівництвом доцента кафедри культурології Світлани Макоди  змогла  здивували професійне журі та глядачів оригінальністю постановок, складністю хореографії та щирістю почуттів у передачі характеру танцю і здобула 1 місце серед всіх команд.
 

  
 
          Ми дякуємо організаторам заходу  - Департаменту молоді і спорту Київської міської державної адміністрації за чудову, неймовірно казкову,  святкову атмосферу. А особливу подяку висловлюємо  ректорату нашого університету та ННЦ виховної роботи та соціального розвиткуза постійну підримку  та  можливість розвитку студентських талантів.

         Переглянути запис заходу можна також за покликанням:    

Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook