Інтелектуальний турнір "Literature Quiz IRPIN" ( ІРПІНЬ. Україна. Світ)

2 грудня 2021 року

2 грудня 2021 року відбулася інтелектуальна онлайн – гра "Literatur Quiz IRPIN"(ІРПІНЬ. Україна. Світ), участь у якій взяли 22 команди з Приірпіння, серед яких і 8 команд студентів ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України».

Інтелектуальні ігри – це величезний масив нової інформації, активна розминка розумових здібностей, мозковий штурм зливи ідей, що виринають у мозку. З метою долучення студентства до скарбниці світової літератури та мистецтва, поглиблення знань з предметів "Зарубіжна література", "Українська література", "Мистецтво", розширення кругозору здобувачів освіти, розвитку логічного і образного мислення та пам'яті студентів, виховання поваги до знань і вдосконалення вміння працювати в команді, 2.12.2021 було проведено інтелектуальний турнір "Literature Quiz IRPIN" (ІРПІНЬ. Україна. Світ).

До участі в турнірі долучилися команди груп коледжу:

- 101-Е - "Сонечки" (капітан Надія Нікітчук);

- 102-О - "Clever" (капітан Анна Католіченко);

- 103-Ф - "Улюблені читачі" (капітан Наталія Васильчук);

- 104-Ф - "Щенячий патруль" (капітан Олександр Будейчук);

- 105-М - "105-М" (капітан Олексій Король);

- 106-Т - "Warm Mafia" (капітан Єлизавета Руденко);

- 107-Т - "Володарі знань" (Костянтин Міщенко);

- 110-Х - "Відважні хом'яки" (капітан Ілля Коробченко).

За інтелектуальною грою спостерігало вельмишановне журі, у такому складі: ЄВГЕНІЯ АНТОНЮК – депутат Ірпінської міської ради, начальниця відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Ірпінської міської ради – голова журі та ЖАННА СІНІЧУК – завідувачка Ірпінської міської бібліотеки для дітей і ОЛЕНА КУРАКІНА – голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Ірпінського фахового коледжу НУБІП України, викладачка історії – члени журі.

Усі команди – учасниці гри показали високий рівень підготовки до турніру. Дві команди коледжу вибороли призові місця і отримали високі нагороди організаційного комітету інтелектуального турніру: Дипломом за зайняте ІІІ місце нагороджена команда "Warm Mafia", чемпіоном турніру стала команда "Щенячий патруль".

Вітаємо учасників і переможцівінтелектуального турніру "Literature Quiz IRPIN" (ІРПІНЬ. Україна. Світ). Зичимо подальших успіхів і перемог в інтелектуальних змаганнях!

Циклова комісія гуманітарних дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook