НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАПАЛЮЄ НА СТУДЕНТСЬКОМУ БАЛУ «ЧАРІВНА ВІДЕНСЬКА КАЗКА»

20 грудня 2021, 23:28
м. Київ

    Віденський бал - це розкіш, традиції та краса. Відвідати цю подію - все одно, що опинитися в чарівній казці. Тож щорічно напередодні Різдвяних та Новорічних свят Департамент молоді та спорту міста Києва разом з відділом молодіжної політики КМДА організовують студентський бал «Чарівна Віденська казка».

     Студентський бал відбувся 11 грудня 2021 року на базі Київського національного університету технологій та дизайну.
   На один вечір зал перетворився на середньовічній замок: дівчата в яскравих вечірніх сукнях, з красивими зачісками та макіяжем та галантні стрункі хлопці.

  Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме ансамбль бального танцю «Чарівність» під керівництвом фахівця кафедри культурології Світлани Макоди взяв участь у проведенні студентського балу.

  Команда вболівальників складалася з директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, провідного фахівця відділу виховної роботи та студентських справ Катерини Шамро, заступника декана з виховної роботи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Тетяни Розбицької та студентів Максима Бойка і Софії Шарандак.

    Вболівальниками та учасниками святкового дійства були майже 40 найкращих активних і талановитих наших студентів всіх факультетів та інститутів.

    У цьогорічному Віденському балу взяли участь 52 пари з 9 закладів вищої освіти міста Києва. «Чарівна Віденська казка» за формою проведення це − бал-конкурс. Пари змагаються у майстерності виконання вальсу та полонезу. Також для молоді було створено передноворічне свято, насичене вокальними та хореографічними номерами.

   Метою проведення студентського балу «Чарівна Віденська казка» – це розвиток серед молоді дипломатичних манер, правил етикету, набуття танцювального досвіду, популяризація традицій Віденського балу та звичайно ж проведення майстер-класів від знаменитих колег.
   Кожна пара учасниця отримала подяки та нагороди від організаторів балу, море приємних вражень і спогадів.

   Але саме наш ансамбль бального танцю «Чарівність» змогли здивували професійне журі та глядачів оригінальністю постановок, складністю хореографії та щирістю почуттів у передачі характеру танцю і здобули 1 місце серед всіх команд.
  Ми дякуємо організаторам заходу Департаменту молоді і спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), начальнику відділу молодіжної політики Яремійчук Лесі Василівні за чудову, неймовірно казкову,  святкову атмосферу, адміністрації та ректорату нашого університету за надану можливість студентам нашого університету бути активними учасниками Венского студентського балу 2021.

   Особливо всі учасники і шанувальники мистецтва вдячні завідувачці кафедрі культурології гуманітарно-педагогічного факультету Ірині Майданюк, керівнику ансамблю бального танцю "Чарівність" Світлані Макоді за підготовку молодих студентських талантів. 


 Переглянути запис прямого ефіру заходу можна також за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=OsrcOU88GOg

 

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook