НОВОРІЧНА МАЙСТАРНЯ ЕКОГУРТКА ТВОРИТЬ ДИВА

17 грудня 2021 року
       Новий рік та Різдво – це дні, на які багато хто чекає увесь рік. Не дивно, бо святкові прикраси та різдвяна атмосфера  дарують неабиякий настрій. Та, мабуть, не менше задоволення отримуємо від  процесу підготовки до свят, а особливо радують та  душевно підносять цікаві ідеї, оригінально реалізовані задуми.  

       Щоб  свята були чарівними, потрібно трохи попрацювати! Кожна річ, яку ми підготуємо, поволі створюватиме  новорічно-різдвяний настрій,  даруватиме можливість  пережити хвилини радості та захоплення.

       Звичайно ж, найкраще створюють атмосферу свята різдвяні прикраси та атрибути, особливо, якщо вони створені власноруч. У їх оточенні відчуваєш затишок, тепло, дружбу та любов.

       Щороку напередодні Дня Святого Миколая екологічний гурток «Життя в стилі ЕКО» створює новорічний настрій в коледжі. Цьогоріч   майстерня виготовляла підсвічники, які є атрибутом новорічного столу в кожній оселі, наповнивши їх душевним теплом, любов'ю та святковими емоціями. А ще була виготовлена скринька бажань, куди всі охочі складали заповітні бажання на 2022 рік.

       Екологічний гурток «Життя в стилі ЕКО» вітає всіх з прийдешніми святами та бажає здійснення всього задуманого!
       Дякую всім, хто долучився до створення різдвяного настрою. Особлива подяка учасникам хіміко-біологічного гуртка  та його керівнику  Микулі О.С. за виготовлення свічок для наших підсвічників.
       Екологічний гурток «Життя в стилі ЕКО» вітає всіх з прийдешніми святами та бажає здійснення всього задуманого!
Савченко Ірина,
керівник екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook