Студенти коледжу – учасники Всеукраїнської інтернет-олімпіади

25 листопада 2021 року

Інтернет-олімпіади «На Урок» - цікавий інтерактив для студентів та зручний інструмент контролю їх знань для викладача. Виконання завдань XI Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» - це повторення навчального матеріалу, вивченого минулого року, та актуалізація нових знань, це захопливі інтерактивні завдання.

Предметні олімпіади допомагають студентам покращити знання, вносять різноманітність у систему занять і є цікавим доповненням при опануванні освітніх програм та зовнішнім джерелом оцінки рівня знань студентів.

У жовтні-листопаді 2021р. 32 студенти першого курсу долучилися до участі в ХІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» з предметів «Зарубіжна література» і «Мистецтво». 25 листопада були оприлюднені результати олімпіад.

З предмета «Мистецтво» виявили високий рівень знань і отримали дипломи такі студенти: Диплом ІІІ ступеня – Онопрієнко Є. (гр. 102-О); дипломи ІІ ступеня - Коробченко І., Дзюба А., Степанюк А. (гр. 110-Х), Рябцун С., Мартиненко Д., Щетиніна Р. – (гр.102-О), Булуй К., Хоменко Д., Романенко В., Васильчук Н. (гр.103-Ф), Савченко О., Червенко К., Кирилець Я. (гр.105-М); диплом І ступеня - Шита Олександра (гр.105-М ) та Мирна Ілона (гр.102-О ).

З предмета «Зарубіжна література» дипломами ІІІ ступеня нагороджені студенти Степанюк А., Матросова Д. (гр.110-Х), Повшок А. (гр.102-О); Савченко О., Курош В., Шита О. (гр.105-М). Диплом І ступеня отримала студентка групи 105-М Морбицер Неля.

Вітаємо учасників і переможців олімпіад і зичимо високих успіхів у навчанні та перемог в інтелектуальних змаганнях студентів України!

Людмила Клименко,

викладач гуманітарних дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook