Засідання педагогічної ради коледжу

25 листопада 2021 року

25 листопада 2021 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» відбулося чергове засідання педагогічної ради в режимі онлайн на платформі Webex, на якому було розглянуто актуальні питання щодо освітньої діяльності колективу коледжу.

Роботу засідання педагогічної ради розпочала заступниця директорки з навчальної роботи Вікторія Сова, яка ознайомила колег із порядком денним та підбила підсумки роботи за минулий місяць.

Секретар педагогічної ради Наталія Федосєєва проінформувала про стан виконання рішень попередніх педагогічних рад.

Відповідно до порядку денного педагогічної ради практичний психолог коледжу Богдан Когут виступив з доповіддю про емоційний інтелект та його значення у зростанні педагогічної майстерності викладача.

Про стан охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах карантину доповіла інженер з охорони праці Аліна Щербакова, яка акцентувала увагу на відновленні очного формату навчання з 29 листопада та необхідності дотримання учасниками освітнього процесу всіх протиепідемічних заходів.

Світлана Іванова, голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін, виступила з доповіддю про роль циклової комісії фінансово-економічних дисциплін у професійно-практичній підготовці майбутніх фахівців та розповіла про співпрацю з роботодавцями. Доповідач звернула увагу на те, що якість професійно-практичної підготовки майбутніх фахівців у коледжі потребує постійного удосконалення, а співпраця з роботодавцями та заінтересованими сторонами – активізації та урізноманітнення форм роботи.

Заступниця директорки з навчальної роботи Вікторія Сова проінформувала педагогічний колектив про результати опитування студентів 1-4 курсів щодо організації дистанційного навчання. Дане опитування дозволило виявити ряд проблем, які виникали у студентів у період дистанційного навчання. За результатами моніторингу визначено заходи щодо покращення якості організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання.

Педагогічна рада розглянула питання щодо перейменування навчальної лабораторії хімії, біохімії та мікробіології на навчальну лабораторію біохімії, мікробіології та фізіології харчування з метою якісної практичної підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» та Положення про навчальну лабораторію біохімії, мікробіології та фізіології харчування.

Оксана Іванівна Погоріла, методист відділення, представила на розгляд та затвердження педагогічною радою конкурсних робіт на фінальний тур конкурсу «Педагогічний Оскар-2022».

На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Наталія ФЕДОСЄЄВА,

секретар педагогічної ради


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook