Онлайн-комунікація з учнями 9-х класів

19 листопада 2021 року

19 листопада 2021 року викладачі циклової комісії фундаментальних дисциплін і комп’ютерних технологій Наталя Даль і Оксана Погорілапровели інтерактивну онлайн-комунікацію зі школярами Коростенського міського ліцею №11 Житомирської області з використанням додатку Meet.

Майбутні вступники мали змогу дізнатися про умови навчання у закладі фахової передвищої освіти й отримали інформацію про сайт коледжу, на якому можна відслідковувати головні події студентського життя та інформацію, необхідну абітурієнтові при вступі.

Крім того, потенційним абітурієнтам було анонсовано День відкритих дверей, що відбудеться 27 листопада о 10.00, у рамках заходів якого їм буде надана вичерпна інформація про умови прийому до коледжу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, а також можливість зустрітися з адміністрацією коледжу.

Дев’ятикласників цікавило, як студенти проводять дозвілля, чи беруть участь у творчих колективах та спортивно-масовій роботі. І це не дивно, адже, крім рутинної навчальної діяльності, молодь хоче мати можливості для проведення свого вільного часу й відпочинку цікаво і змістовно.

Чекаємо на майбутніх абітурієнтів у ІФК НУБіП України.

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівництву школи за надання можливості проведення з учнями 9-х класів профорієнтаційної роботи в режимі онлайн.

Циклова комісія фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook