Усний журнал «Іван Франко – Мойсей України»

1 грудня 2021 року

Надзбручанська галицька земля щедра на таланти. Вона дала світові багато визначних людей. Серед них яскравою постаттю є Іван Франко – класик української літератури, перекладач, публіцист, громадський і просвітницький діяч. У дні відзначення 165-річного ювілею Івана Франка на часі правдиве й неупереджене слово про твори письменника, життя та діяльність.

1 грудня 2021 року студенти І курсу та учні ліцею №3 Гостомельської селищної ради взяли участь в усному журналі «Іван Франко – Мойсей України», який проходив у режимі відеоконференції Zoom. Студенти коледжу (Віталіна Курош, Іван Красноголовець, Наталія Хоменко, Катерина Полякова, Зоряна Несенюк, Наталія Купрій, Костянтин Міщенко), учні ліцею (Юрій Свірський, Дзвенислава Свірська, Марія Головенко, Маргаріта Демченко, Микола Піскун, Дмитро Кузьменко), викладачі української літератури Тетяна Мірча та Оксана Федоровська, вчитель літератури Тетяна Дворник перегорнули сторінки книги життя Івана Яковича Франка. Дитинство, навчання в гімназії та університеті, кропітка праця на літературній ниві, дружина й діти, останні роки життя… Учасники усного журналу мали можливість відкрити для себе яскраву постать – генія українського народу, титана праці, Каменяра.

Оксана Погоріла, відповідальний секретар приймальної комісії, розповіла учням ліцею про навчання в нашому закладі, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, а також анонсувала про початок роботи підготовчих курсів до вступу та запросила взяти участь в індивідуальних екскурсіях по коледжу.

Оксана Федоровська, Тетяна Мірча,

викладачі української літератури


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook