Збірна НУБіП України взяла участь у змаганнях Кубку України з чирлідингу та мажорет-спорту

12 грудня 2021, 21:24
м. Київ
     9-10 грудня в Києві на базі спортивного комплексу Центрального спортивного клубу Армії відбулися змагання Кубку України з чирлідингу та мажорет-спорту під егідою Федерації чирлідингу і чирспорту України. У змаганнях взяли участь представники 14 областей України, а загальна кількість учасників перевищила 900 осіб. 
     В програмі змагань були представлені виступи з чирлідингу, чирдансу, чирлідерс спорту, з видів програми мажорет-спорту. Участь в змаганнях взяли всі вікові категорії від наймолодших Kids і Minis до найстарших, що виступали в категорії Masters. За результатами першого дня змагань були визначені призери і переможці в номінаціях чирдансу і чирлідерс спорту всіх вікових категорій. Збірна НУБіП України виступала в номінації JazzDance (seniors) і виборола перше місце.
     Переможців урочисто нагородили президент Федерації чирлідингу і чирспорту України Андрій Боляк і начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник.
 
     Вітаємо наших збірниць: Дарину Салімоненко, Марію Столенко, Діану Фортинську (гуманітарно-педагогічний ф-т); Яну Адамську (ф-т аграрного менеджменту); Марію Мартинову, Марію Сусуйкіну (ф-т тваринництва і водних біоресурсів); Ангеліну Кириченко, Анастасію Демченко (ф-т ветеринарної медицини); Ванессу Гебре (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології) з гарним виступом!
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання   

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook