Змагання до Дня Збройних Сил України

6 грудня 2021, 10:58
  Щорічно, напередодні Дня Збройних Сил України в нашому університеті проводиться військово-спортивне змагання «Підтягування на перекладині в бронежилеті». Цьогоріч, 2 грудня 2021 року, в спортивному комплексі відбулися військово-спортивні командні змагання серед збірних команд факультетів та ННІ, склад команди 5 осіб. Програма змагання складалася з одного виду та проводилася у один день.
     Змагання розпочалося з параду відкриття у спортивній залі, де організатори наголосили, що метою проведення таких змагань є формування у студентів високих морально-патріотичних і психологічних якостей, прищеплення їм почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини, залучення молоді до здорового способу життя.

   У залі важкої атлетики спортивного комплексу, з дотриманням карантинних вимог, команди почергово у відповідності до жеребкування проводили змагання по підтягуванні на перекладині в бронежилеті, вага якого 11 кг. Результати команд визначалися за найбільшою сумою підтягувань набраних командою.

    Свою солідарність і підтримку захисникам вітчизни, які щоденно в бронежилетах стоять на захисті мирного життя показали від економічного факультету:
     Кириченко Єгор - облік і оподаткування, 1 курс, 4 група;
     Шевченко Артем – фінанси і кредит, 1 курс 5 група;
     Узу Саймон Харіссон – економіка підприємства, 2 курс, 2 група;
     Сарданов Олександр - облік і оподаткування, 1 курс, 4 група;
     Фурсін Олександр - фінанси і кредит, 1 курс 5 група;
     Студенти не тільки відчули вагу захисного спорядження, але й спробували в ньому підтягнути своє тіло на перекладині. Найкращого результату в нашій команді зміг досягти Артем Шевченко – 19, другим серед нашої команди був Олександр Сарданов – 11, третім – Єгор Кириченко – 9 підтягувань на перекладині в бронежилеті. З загальноуніверситетськими результатами змагань в командному і індивідуальному заліку можна ознайомитися на сайті НУБіП України https://nubip.edu.ua/node/102227.
Фото4 Фото5
     Тож вітаємо учасників змагань і бажаємо міцного здоров’я!!!

 
Олександр Балан,
доцент кафедри економіки

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook