XІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА ВИСТАВКА-КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ «МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» У 2021 РОЦІ

1 грудня 2021 року

 

 

1«Була б лише охота, наладиться кожна робота…»

(Народна мудрість)

Національним центром «Мала академія наук України» 24-25 листопада 2021 року  було проведено фінальний етап XІІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України». Програма виставки передбачала онлайн-виставку інноваційних науково-дослідницьких проєктів учасників та постерний захист проєктів учасниками у кожній номінації окремо.

Від Бережанського фахового коледжу також були представники, які взяли участь в даному заході. В номінації «Електроніка та приладобудування» представляли, наш заклад освіти , студенти:

714

Феньо Олександр з проєктом на тему:    «Мікроклімат споруд закритого ґрунту», та Проць Богдан з проєктом на тему: «Установка для дослідження термоелектричних перетворювачів».

1514111310

В номінації «Екологія та ресурсозбереження» з темою проєкту: «Проєкт біогазової установки підвищеної продуктивності», Олександр Барановський отримав диплом ІІІ ступеня, науковий керівник – Нестеренко Олексій Вікторович.

Усі учасники гідно виступили та представили свої проєкти, однак лише  найкращі отримали нагороди і зайняли призові місця. Отож привітаймо переможців, не опускаймо рук та працюймо з натхненням, щоб досягнути нових горизонтів….

Богдан БІЛИК,
викладач спеціальних електротехнічних дисциплін   
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook