Житомирська область: під час прибирання на своєму подвір’ї, чоловік ледь не спалив оселю

26 листопада 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 25 листопада о 12:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Бенедівка Бердичівського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які побачили густий смог диму над населеним пунктом.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що горить покрівля будинку. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового відділення рятувальників для підвозу води, адже відстань до джерела в населеному пункті була завеликою.

Силами бійців ДСНС о 13:20 пожежу локалізовано, а о 14:07 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити дах помешкання. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 9 чоловік особового складу на двох пожежних авто. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало небережне поводження з вогнем. Чоловік прибирав на подвір’ї житла – позрізав аварійні дерева, позгрібав сухостій та вирішив спалити. Він розвів вогнище на відстані близько 5 м від будинку. Через сильні пориви вітру полум’я згодом перекинулося на дах помешкання.

PSX_20211126_105515.jpg

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/132080.html

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook