Старостат: конструктивний діалог перед поверненням на навчання в очному форматі

26 листопада 2021 року
   25 листопада 2021 року у дистанційному форматі відбулися збори старост академічних груп механіко – технологічного факультету.
На зібранні обговорювалися важливі питання завершення навчального процесу у поточному семестрі, вирівнювання показників проміжної атестації та вихід на очну форму навчання студентів 1 і 2 курсів бакалаврату.
   Декан факультету Вячеслав Братішко, заступники декана Ігор Сівак і Микола Березовий, ознайомили старост з розкладами складання сесії здобувачами вищої освіти бакалаврату і магістратури та наголосили, що, згідно наказу № 1278 від 23.11.21 року, студенти 1 і 2 курсів, з 29 листопада продовжують навчання в аудиторіях університету та складають сесійний контроль в очному форматі.

   Декан факультету підкреслив важливість очної форми навчання, перевагою якої є підвищення якісної складової засвоєння знань у розрізі проходження практичних і лабораторних занять. Особливо, студенти першого курсу, повинні відчути, зрозуміти та усвідомити всі умови проходження семестрового контролю знань, в безпосередньому контакті з викладачами. Це перша сесія першокурсників, тому її результати важливі для подальшого сприйняття освітнього процесу здобувачами вищої освіти.

   Заступники декана, розкрили поточну суть питання вирівнювання показників проміжної атестації студентів. На жаль, 3 студенти бакалаврату та 2 студенти магістратури другого року навчання, не зможуть в подальшому перебувати в освітньому середовищі, через низькі показники успішності. Також, заступники декана, звернули увагу на позитивний рух студентів-боржників у напрямку ліквідації заборгованості за минулу сесію. На даний час, заборгованість ліквідували, майже всі здобувачі вищої освіти, але, до кінця листопада, ці процеси потрібно завершити.

   Після активних обговорень, у висновку зборів, прийнято покроковий план майбутніх подій. Студенти 1 і 2 курсів організовано повертаються до гуртожитків 27 та 28 листопада. Для тих студентів, які бажають вакцинуватися, в університеті працюють пункти вакцинації. Заняття студенти відвідують у засобах індивідуального захисту, згідно розкладу. Студенти старших курсів, продовжують навчання і складають сесію у дистанційному форматі. Усі здобувачі вищої освіти наполегливо готуються до семестрового контролю знань.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного
факультету з навчальної і виховної роботи

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook