Профорієнтаційна робота, підготовка до захисту магістерських робіт - ці, та інші питання в центрі уваги засідання деканату механіко-технологічного факультету

23 листопада 2021 року
     22 листопада 2021 року у дистанційному форматі відбулось щотижневе засідання деканату механіко-технологічного факультету.
   Декан факультету Вячеслав Братішко розпочав засідання з аналізу результатів профорієнтаційної роботи, яка ведеться співробітниками кафедр, особливо акцентуючи увагу на залученні слухачів на підготовчі курси в НУБіП України. Кожна кафедра має залучити по 5 слухачів, для того, щоб сформувати повноцінну групу від факультету. Не можна припиняти також роботу з коледжами та школами.

   Вячеслав Вячеславович доручив завідувачам на найближчих засіданнях кафедр донести до співробітників інформацію про необхідність налагодження або відновлення контактів з коледжами та школами та посилення роботи по залученню абітурієнтів.
    Заступник декана Ігор Сівак повідомив присутніх про результати проведення постерної магістерської конференції. Захід проходив дистанційно, з використанням платформи Cisco Webex Meetings, згідно розробленого погодинного графіка доповідей. У конференції взяли участь 129 студентів магістратури 2-го року навчання механіко-технологічного факультету, спеціальностей «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт». Варто відмітити, що більшість з учасників конференції показали вільне володіння представленим матеріалом та готовність до захисту робіт перед екзаменаційною комісією. Проте, окремі студенти показали відставання щодо підготовки магістерських робіт, і їх керівникам потрібно звернути посилену увагу на підготовку цих студентів.
 
   На протязі тижня на кафедрах мають відбутися попередні захисти магістерських робіт. Ігор Миколайович наголосив, що процедурі проведення попереднього захисту на кафедрах потрібно приділити особливу увагу. Керівники магістерських робіт мають посилити підготовку дипломників до захисту, і у разі виявлення у процесі попереднього захисту недоліків у представлених роботах, оперативно їх усунути. Ігор Миколайович ознайомив присутніх з термінами проведення екзаменаційної сесії.
    Оксана Ачкевич, голова профспілки механіко-технологічного факультету нагадала учасникам наради, що 30 грудня відбудуться збори трудового колективу Університету. До цього часу, за необхідності, співробітники можуть подавати пропозиції, зауваження та побажання до діючого Колективного договору.

     На засіданні були розглянуті також інші поточні питання щодо організації роботи факультету.

Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook