Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів: плідний тиждень – хороший результат!

22 листопада 2021, 19:23
    Словами вдячності та подяки хочеться підтримати працівників кафедри в цей насичений на події час. Не виключенням став і минулий тиждень. Як завжди на кінець листопада припадає збіг багатьох подій.
   Так, одночасно зі студентами денного відділення, проходить сесія студентів заочної форми навчання спеціальностей 208 «Агроінженерія » та 133 «Галузеве машинобудування».
   Також підходить до логічного завершення навчання магістрів другого року, для яких цей тиждень ознаменувався здачею кваліфікаційних робіт на плагіат. Як результат плідної співпраці наукових керівників та магістрів, 18 та 19 листопада 2021 року студенти магістратури 2-го року навчання, які виконували свої кваліфікаційні роботи на кафедрі, представили результати своїх досліджень в рамках постерної конференції. Комісія під головуванням декана факультету Вячеслава Братішка, заступників декана з навчальної і виховної роботи Ігоря Сівака і Миколи Березового та завідувачів випускних кафедр відмітила актуальність представлених розробок та високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт.
Знаковими подіями можна відзначити засідання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, яке відбулося 17 листопада. На засіданні кафедра одноголосно підтримала кандидатуру к.т.н. доцента В’ячеслава Чуби на посаду завідувача кафедри та д.т.н. професора Геннадія Голуба на посаду професора кафедри. Кандидатури зазначених працівників було рекомендовано до розгляду на Вченій раді Університету вченої радою механіко–технологічного факультету на засіданні, яке відбулося 18 листопада.
   Незважаючи на напружений ритм роботи навчально–педагогічні працівники не забували й про подальший розвиток кафедри та підготовку її до наступного навчального семестру. Відзначаємо активну роботу в цьому напрямку доцентів Олексія Соломки та Олександра Лавріненка, асистента Віктора Пінчука та завідувача лабораторії Валентина Ковальчука. Завдяки їх наполегливій праці за минулий тиждень виконано підготовку аудиторій 5-го навчального корпусу під виконання заливки стяжки підлоги. У вільний від занять час працівники кафедри виконали роботи по укладці цегли, облаштуванню оглядових люків технічних каналів, зварюванню та закріпленню обриштування фундаментів гальмівних стендів.
   Виконана робота є запорукою подальшого розвитку кафедри, яка вже сьогодні дає змогу з впевненістю дивитися в майбутнє. Дякую працівникам, які спільно працюють як одна команда!

В.о. завідувача кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Вячеслав Чуба
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook