Молоді вчені НУБіП України активізувалися заради економічного розвитку України

7 липня 2014 року

 НУБіП України запрошує талановитих студентів до лав майбутніх вчених.

Об’єднавши досвіт знаних науковців із молодими вченими університету, вченими Національного університету біоресурсів і природокористування України постійно розроблюються нові наукові проекти здатні значно покращити не тільки економіку держави, а й дозолять раціональніше використовувати природні ресурси.

Науковий потенціал молодих вчених НУБіП України (до 35 років) зростає щорічно.

7 липня відбулася зустріч молодих вчених із керівництвом університету щодо питань розвитку науки в НУБіП України.


Голова Спілки молодих вчених (Андрій Білоус) доповів про структуру, досягнення, організацію наукової, науково-видавничої діяльності та плани на майбутнє.

Не оминули розгляд основних проблем, що постають на шляху майбутнього вченого: обмін досвідом між науковцями світового рівня, доступ до міжнародних науково-технічних публікацій відомих іноземних вчених, наповнення навчальних і проблемних лабораторій, допомога в організації науково-дослідних робіт, участь у міжнародних конференціях і проектах (стажування за кордоном). Важливою також буде допомога у вирішенні матеріально-технічного та соціального забезпечення молодих учених.

Спілкою молодих вчених, Радою аспірантів, Радою молодих вчених НДІ очільнику університету (С.М. Ніколаєнко), першому проректору (І.І. Ібатуллін) та проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку університету (С.М. Кваша) надані пропозиції щодо покращення соціального забезпечення та підвищення ефективності діяльності молодих вчених у виші.

 Керівництво запевнило наукову молодь про готовність до співпраці та сприянню у вирішенні нагальних проблем.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook