Зустріч членів студентської організації з адміністрацією коледжу

18 листопада 2021 року

 

117 листопада відбулась зустріч членів студентської організації з адміністрацією коледжу.

 Активними учасниками громадського життя ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» є представники студентського самоврядування: старостат, студентська організація гуртожитку та студентська організації коледжу, які очолюють і об’єднують навколо себе студентів, небайдужих до загальноколеджанських і студентських справ і сприяють розвитку ініціативи, відповідальності, співробітництва.

Основні завдання студентської організації: контроль за побутовими умовами проживання студентів, за дотриманням студентами правил проживання в гуртожитку; допомога вихователям в організації та проведенні виховних заходів в гуртожитку; допомога в організації та проведенні тематичних вечорів та свят, виховних заходів.

23

Учасники зустрічі обговорили поточні питання щодо діяльності коледжу. Адміністрація і профспілковий комітет коледжу в усьому сприяють та сприятимуть подальшому розвитку студентського самоврядування. Приємною несподіванкою зустрічі для студентів стало привітання директорки коледжу Світлани ПИЛИПИШИН з Міжнародним днем студента та солодкий стіл від адміністрації коледжу.

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook