Відбулося чергове засідання Ради роботодавців

15 листопада 2021 року

15 листопада 2021 року в коледжі відбулося чергове засідання Ради роботодавців у форматі відео-Zoom-конференції, на якому були присутні керівники різних сфер діяльності: Микола Баран - директор компанії ТV-NET, голова ради роботодавців, Юлія Бовсуновська - керуюча магазином ТОВ САН Дістрибьюшн магазин «Фокстрот» м. Ірпінь, заступник голови ради роботодавців, Петро Левчук – заступник начальника управління економічного розвитку, начальник відділу розвитку підприємництва та інвестицій Київської обласної державної адміністрації, член наглядової ради коледжу, Ольга Новицька – начальник Головного управління статистики у Київській області, Наталя Науменко – начальник Управління Державної казначейської служби України у Поліському районі Київської області, Євгенія Бойко - начальник відділення № 5 банку «Український капітал», Олена Лисенко - керуюча відділенням ПАТ КБ «ПриватБанк» у м. Ірпінь, Дмитро Андрущенко – підприємець у сфері діяльності страхових брокерів та посередників, Олена Сотнікова – в.о. директора Ірпінського міського центру зайнятості, Надія Другова – директор ТОВ «АккаунтантПро», Сергій Корчистий – головний економіст філії «Птахокомплекс» ПрАТ «Миронівська птахофабрика», Аліна Лісовська – заступник директора ТОВ «АккаунттантПро», Оксана Шестопал – головний бухгалтер ТОВ «ІКФ», Костянтин Селюнін – керівник компанії «КоСа-Сервіс», Тетяна Тимченко – головний бухгалтер Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, завідувачі відділень та голови випускових циклових комісій коледжу.

З вітальним словом до учасників засідання звернулася директорка коледжу Наталія Ільченко. Вона подякувала членам Ради роботодавців за тісну співпрацю, наголосивши, що така взаємодія – один із головних пріоритетів у роботі закладу освіти по вдосконаленню підготовки фахових молодших бакалаврів.

На розгляд членів Ради були винесені такі питання: про роль роботодавців у профорієнтаційній роботі та покращенні якості освітнього процесу, про започаткування електронного опитування роботодавців щодо якості освітньо-професійних програм підготовки фахових молодших бакалаврів у коледжі та вдосконалення змісту виробничої практики студентів в умовах дистанційного навчання.

Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла розповіла учасникам засідання про профорієнтаційну роботу у коледжі, запросила їх активно долучатися до профорієнтаційних заходів, зокрема брати участь у проведенні Днів кар’єри, ділитися своїми історіями успіху, власним досвідом професійної діяльності та кар’єрного росту. Зазначила, що підвищення іміджу Коледжу на ринку освітніх послуг значною мірою залежить від відгуків саме роботодавців.

Вікторія Сова, заступник директора з навчальної роботи, звернула увагу учасників засідання на запровадження електронного опитування членів ради роботодавців, які зможуть надати пропозиції щодо удосконалення освітньо-професійних програм та якісної підготовки фахових молодших бакалаврів за спеціальностями, що готує коледж.

Директорка коледжу Наталія Ільченко звернулася до роботодавців з проханням переглянути програми практик та надати пропозиції щодо вдосконалення змісту виробничої практики студентів в умовах дистанційного навчання.

Начальник головного управління статистики у Київській області Ольга Новицька висловила свою готовність сприяти у проходженні виробничої практики студентами спеціальності «Економіка».

Надзвичайно приємно було почути добрі слова щодо професійних та особистісних якостей студентів коледжу від керуючої відділенням ПАТ КБ «Приват Банк» Олени Лисенко, яка зазначила, що під час проходження виробничої практики у банку студенти проявляють себе тільки з позитивного боку, демонструючи свою пунктуальність, відповідальність, допитливість, доброзичливість, освіченість та енергійність.

До слів Олени Лисенко приєднався і член наглядової ради коледжу, заступник начальника управління економічного розвитку, начальник відділу розвитку підприємництва та інвестицій Київської обласної державної адміністрації Петро Левчук, який відзначив високий рівень підготовки студентів, наголосив, що випускники нашого коледжу користуються попитом на ринку праці, і висловив готовність після пандемії брати студентів на стажування у Київську обласну державну адміністрацію.

Випускники коледжу, члени ради роботодавців Наталя Науменко - начальник Управління Державної казначейської служби України у Поліському районі Київської області та Надія Другова - директор ТОВ «АккаунтантПро» також запевнили учасників засідання, адміністрацію коледжу у готовності до співпраці з колективом та студентством.

Підсумовуючи результати зустрічі, директорка Наталія Ільченко щиро подякувала учасникам за роботу, проявлену ініціативу, активну участь у засіданні та закликала всіх до подальшої співпраці задля удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців.

Оксана Погоріла,

завідувач навчально-виробничої практики

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook