Квест до Всесвітнього дня бухгалтера

12 листопада 2021 року

12 листопада 2021 року викладачка Ірпінського фахового коледжу Євгенія Голуб провела заняття-квест із студентами групи 202-О спеціальності «Облік і оподаткування» з дисципліни «Інформатика і комп’ютерна техніка» з використанням платформи Discord, Google сервісів та навчально-інформаційної платформи Moodle.

Заняття проходило за чітко розробленим планом, складеним відповідно до навчальної програми курсу ІКТ. Як і кожний квест, воно передбачало послідовне виконання завдань, логічно пов’язаних між собою. Група була поділена на 4 команди, кожна з яких мала подолати спільними зусиллями 4 етапи завдань. Студенти спілкувалися, працюючи над спільними документами (за варіантами), шукаючи інформацію в мережі, розв’язуючи розрахункові та візуально-логічні задачі (ребуси).

Усі команди успішно справилися із завданнями, отримали позитивні емоції, познайомилися з цікавими висловлюваннями та потренувалися в роботі з Google таблицями. Різноманітність і доцільність форм роботи на занятті стимулювали творче мислення студентів. Заняття, приурочене професійному святу майбутніх бухгалтерів, було проведено в атмосфері активної взаємодії.

Голуб Євгенія, викладачка ІКТ


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook