Вебінар «Дотримання академічної доброчесності в освітньому просторі»

12 листопада 2021 року

12.11.2021 року голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Світлана Іванова провела вебінар «Дотримання академічної доброчесності в освітньому просторі» для студентів ІІІ курсу економічного відділення Ірпінського фахового коледжу НУБіП України в режимі онлайн.

Під час вебінару педагогиня ознайомила студентів з Положенням щодо системи запобігання і виявлення академічного плагіату в наукових та навчальних працях педагогічних працівників і студентів Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» та розкрила зміст «Положення про академічну доброчесність у Відокремленому структурному підрозділі «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Світлана Іванова звернула увагу студентів на сутність терміну «академічна доброчесність» та необхідність її дотримання, на принципи і правила дотримання академічної доброчесності, також назвала основні порушення та зазначила види академічної відповідальності за недотримання академічної доброчесності. Крім того, у процесі діалогу було зазначено, як правильно здійснювати перевірку текстів щодо унікальності на спеціальних інтернет-сервісах.

Зустріч була пізнавальною для здобувачів освіти, оскільки упродовж вебінару наголошувалося, що академічна доброчесність покликана боротися із плагіатом як актом шахрайства в студентських наукових роботах, з обманом, списуванням та хабарництвом.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних та

облікових дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook