Зустріч з деканом економічного факультету НУБіП України

11 листопада 2021 року

11 листопада 2021 року в онлайн режимі відбулася зустріч студентів коледжу з деканом економічного факультету НУБіП України, доктором економічних наук, професором Анатолієм Дібровою та науково-педагогічними працівниками факультету. Більше 100 студентів 3 курсу спеціальностей "Облік і оподаткування", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ознайомилися з перевагами та можливостями продовження навчання за бакалаврськими програмами в базовому університеті.

Економічний факультет має славну 70-ти річну історію, усталені традиції, наукові школи, відомих випускників, широку міжнародну діяльність, широкі можливості для працевлаштування та особистісного розвитку здобувачів освіти. Студенти коледжу цікавилися умовами вступу, пільгами при вступі на навчання, можливостями навчання за кордоном, умовами проживання в гуртожитку. До розмови також долучилися заступники декана факультету Віталій Нагорний, Михайло Маршалок, завідувачі кафедр: обліку і оподаткування - Любов Гуцаленко, банківської справи та страхування - Любов Худолій, організації підприємництва та біржової діяльності - Микола Ільчук.

Сподіваємося, що скоро у випускників Ірпінського фахового коледжу буде можливість відвідати університет в очному режимі і ближче ознайомитися з його матеріальною базою, побувати в лабораторіях та поспілкуватися з викладачами.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook