Зустріч з практичним фахівцем ІТ-індустрії – випускником коледжу 2020 року

10 листопада 2021 року

10 листопада викладач фахових дисциплін Олександра Дулова організувала зустріч студентів 4 курсу спеціальності 123 «Комп`ютерна інженерія» з практичним фахівцем ІТ-індустрії – випускником коледжу 2020 року Черкасовим Андрієм.

Мета заходу – надати можливість талановитим мотивованим випускникам навчатися у сучасних закладах вищої освіти за програмою, яка відповідає вимогам сучасного суспільства і ринкових відносин, і, водночас, отримувати актуальні практичні навички на реальних проєктах в IT-компаніях; ознайомити студентів з практичними нюансами управління проєктами в IT-галузі; об’єднати талановитих молодших спеціалістів, які прагнуть до розвитку та яким цікаво рухатися вперед з сильною командою, приймати нові виклики і разом досягати найвищих результатів.

У ході спілкування Андрій поділився зі студентами набутим досвідом, перспективами роботи, продемонстрував аспекти своєї професії технічного дизайнера. При цьому акцентував увагу слухачів на важливості не лише вміти програмувати, а й розуміти вимоги до друкарської підготовки макету, вміти планувати проєкт, розробляти проєктні рішення. Молодий спеціаліст також наголосив на необхідності постійно підвищувати свою кваліфікацію з професійної точки зору.

Робота технічного дизайнера багато в чому схожа на роботу фахівця з додрукарської підготовки. Відмінність лише в тому, що фахівець із додрукарської підготовки працює частіше безпосередньо в друкарні, а робоче місце технічного дизайнера майже завжди знаходиться у рекламному агентстві чи дизайн-студії.

Зустріч була цікавою, змістовною, пізнавальною та корисною для майбутніх молодших спеціалістів з комп’ютерної інженерії; вона мотивувала студентів до опанування професійними знаннями та вміннями і продовження в майбутньому навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Студенти отримати відповіді на актуальні запитання. Було окреслено напрямки працевлаштування та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи в ІТ-індустрії.

Олександра Дулова,

голова циклової комісії фундаментальних

дисциплін і комп’ютерних технологій


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook