Триває співпраця з ІАЛ НУБіП України

4 листопада 2021 року

04.11.2021 року в рамках роботи гуртка «Бізнес-експрес» та з нагоди відзначення Всесвітнього дня заощаджень викладачі Світлана Іванова і Лілія Чайка провели лекцію-тренінг «Фінансові цілі та заощадження» для ліцеїстів 9-А класу ІАЛ НУБіП України.

Під час тренінгу ліцеїсти мали змогу ознайомитися з основами фінансового планування та заощадження коштів, розглянути конкретні приклади та вирішити ситуаційні вправи. Викладачі акцентували увагу учнів на основи особистого фінансового планування, правила постановки особистих фінансових цілей та методів заощадження коштів, розглянули способи зберігання заощаджень і розкрили види банківських депозитів.

Учасники тренінгу брали активну участь в обговоренні тематики заходу. Під час дискусії ліцеїсти виявили особливу зацікавленість до фінансового планування та заощадження коштів. Проблемні аспекти здійснення заощаджень у сучасних умовах та визначення напрямів їх вирішення, теж зацікавили їх.

Висловлюємо щиру подяку за плідну співпраці адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами під час лекції-тренінгу, стануть їм у нагоді.

Світлана Іванова, Лілія Чайка,

викладачі циклової комісії фінансово-економічних


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook