Відкрите практичне заняття з інтегрованого курсу «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія)» з використанням платформи Discord

2 листопада 2021 року

2 листопада 2021 року відбулося відкрите практичне заняття викладачки Ірпінського фахового коледжу Наталі Даль для студентів групи 206-К з математики з використанням платформи Discord.

Досить вдало й мотивовано Наталя Валентинівна вибрала тип уроку – формування умінь і навичок. Реалізована структура уроку відповідає його типу.

На етапі актуалізації опорних знань викладачка використовувала цікаві завдання: математичний диктант, вправи на «швидкість», які розвивали логічне мислення та увагу. Для досягнення поставленої мети створювала проблемні ситуації, пропонуючи задачі практичного змісту, розв’язування яких демонструвало знання матеріалу з даної теми.

Педагогиня зрозуміло і доступно наводила приклади розв'язування задач, пояснюючи важливі моменти, вказувала на помилки і виправляла їх у процесі виконання. У ході заняття Наталя Валентинівна акцентувала увагу студентів на завдання, які входять до сертифікаційної роботи з математики при складанні ДПА у формі ЗНО.

Наталя Валентинівна запропонувала виконання інтерактивних завдань на онлайн сервісі LearningApps.org у поєднанні з віртуальною дошкою Miro, що дало змогу залучити до обговорення максимальну кількість студентів. Упевнено і наполегливо вимагала виконання завдань. До студентів ставилась з повагою, дотримуючись тактовності.

Заняття було проведено на високому рівні й одержало схвальні відгуки колег, присутніх на відкритому онлайн-занятті.

Тетяна Мірча, методист коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook