Ми не зганьбили славу наших предків, нових героїв дали небесам

17 листопада 2021 року

Щороку 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, річниці початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції гідності.

Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які, відстоюючи національні інтереси і європейський вибір нашої держави, виступили на захист демократичних цінностей.

15  листопада в читальному залі ВСП «Мукачівського фахового коледжу НУБіП України» в групах агрономічного відділення  ЗП-11 та  ЕКО-11 було проведено відкриту виховну годину до Дня Гідності та Свободи «Ми не зганьбили славу наших предків, нових героїв дали небесам».

Мета заходу: вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року- лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Це свято відзначають в нашій країні не так давно. Студенти дізналися про історію створення цього свята, познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня.

Студенти підготували цікаву презентацію, відео та  читали вірші.

То ж бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу!

Куратор групи

Мар’яна Когуч

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook