«Україна — моя рідна країна»

4 липня 2014 року

28 день червня ще раз нагадав — ми живемо в незалежній, демократичній і правовій державі, де цінність людини, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканість та безпека мають ключове значення. Саме цей день в історії нашої держави ознаменувався прийняттям Основного закону «Конституції України».


Відзначаючи цю подію, Голосіївська райдержадміністрація разом з головою комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, радником Президента України Миколою Томенком, за організаційної підтримки Київської міської ради та виконавчого органу Київської міської ради і Федерації легкої атлетики м. Києва провели 28 червня у Голосіївському районі легкоатлетичний пробіг «Україна — моя рідна країна», присвячений Дню Конституції та Олімпійському дню.


Участь у забігові взяли і понад 100 студентів, спортсменів, активістів та викладачів кафедри фізичного виховання Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергієм Квашою та директором ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Дмитром Черкашиним.

Маршрут пробігу пролягав по вул. Червоноармійській, 102-А (старт) — вул. Червоноармійській — вул. Димитрова — вул. Горького — вул. Володимиро-Либідській — вул. Червоноармійській, 102-А (фініш) та склав 2100 м.


 

Розпочалося це свято промовою радника Президента України Миколи Томенка та гімном України. Скільки емоцій, скільки щирої радості та віри в свою країну можна було побачити в очах учасників, жоден з яких, до речі, не зійшов з дистанції.
Організатори, дякуючи за підтримку в становленні України, силу волі та жагу до перемоги відзначили перших п’ятсот учасників пам’ятними медалями та грамотами. А переможців та призерів — цінними подарунками.


Незаперечним же фаворитом забігу став вихованець нашої секції легкої атлетики, випускник лісогосподарського факультету, призер Чемпіонатів України, чемпіон м. Києва, гордість Національного університету біоресурсів і природокористування України Володимир Захарчук.


Висловлюємо слова вдячності студентам та викладачам НУБіП України, які взяли участь в цьому святковому спортивному дійстві.

В.о. завідувача кафедри фізичного виховання С.С. Бринзак.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook