Студенти НУБіП України - майбутні офіцери армії

6 липня 2014 року

Сьогодні, в цей непростий для України час, нашій державі, її справді народній армії необхідні офіцери – справжні професіонали, які пройшли не лише теоретичну підготовку, а й оволоділи необхідними навичками на практиці. Потрібні молоді люди, які люблять свою землю та вміють її захищати. Саме таких офіцерів готують на військовій кафедрі Національного університету біоресурсів і природокористування України і сьогодні вони розпочинають свій завершальний етап підготовки - навчальний збір.

 

4 липня згідно наказу Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України у студентів НУБіП України, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, розпочався навчальний збір.

 

 

 

Протягом найближчого місяця майбутні офіцери удосконалюватимуть професійні навички, яких вони набули під час навчання на кафедрі військової підготовки - виконання вправ із стрільби з стрілецької зброї і бойових машин, керування військовою технікою і виконання інших навчально-бойових завдань та візьмуть участь у тактичних навчаннях.

 

 

 

 

Проходитиме навчальний збір на кафедрі військової підготовки, а також у військовій частині А0665 (смт Десна) та завершиться випускним іспитом. Після успішної здачі останнього студенти, згідно з порядком, установленим Статутом внутрішньої служби Збройних Сил складатимуть Військову присягу на вірність Українському народові.

 

 

Прес-служба НУБіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook