Спільні дії влади та бізнесу: упередження ризиків для відновлення економіки у 2022 році

15 листопада 2021 року

 

112 листопада викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін взяли участь у спільному розширеному засіданні Антикризової ради громадських організацій України та Правління Українського союзу промисловців і підприємців.

Тематика засідання: «Спільні дії влади та бізнесу: упередження ризиків для відновлення економіки у 2022 році». Захід пройшов у режимі відеоконференції на уніфікованій платформі «Zoom».

2

В ході засідання представники ділової спільноти обговорили низку проблем розвитку економіки держави, які потребують комплексних, узгоджених рішень за участі структурованого громадського сектору, бізнесу, наукових інституцій та органів влади.

На думку учасників засідання, вкрай актуальним залишається розробка державної стратегії економічного та промислового розвитку на найближчий та середньостроковий період, яка має бути розроблена лише в партнерстві з громадськими структурами промисловців, підприємців, роботодавців та органами державної влади.

Також обговорювались прогнози та можливі наслідки збігу зазначених несприятливих обставин, стагнації промислового розвитку та невизначеності навколо перспектив подолання епідемії Covid-19.

Були вказані фактори, які негативно позначаються на конкурентоспроможності української продукції.

3

До засідання долучилися також представники органів державної влади, керівники громадських організацій, бізнесу, наукових інституцій, експерти і представники ЗМІ.

Ірина Палінська,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook