Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж НУБіП України"

10 листопада 2021 року

10 листопада 2021 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України".

На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Про хід виконання рішень попередніх педрад. Інформує: Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради. 2. Про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 31.08.2021 по 10.11.2021. Доповідає: Я. Корсун, директор коледжу. 3. Проект Стратегії розвитку ВСП «РФК НУБіП України». Доповідає: Я. Корсун, директор коледжу. 4. Впровадження стандартів освіти в коледжі. Доповідає: В. Люльчик, завідувач технічного відділення. 5. Про морально-психологічне та національно-патріотичне виховання студентської молоді. Доповідає: В. Христянович, викладач «Захисту України». 6. Формування здорового способу життя студентів коледжу на заняттях з фізичного виховання засобами фізкультурно-оздоровчих технологій. Доповідає: О. Рафальський, керівник фізичного виховання. 7. Про результати вступної кампанії ВСП «РФК НУБіП України» у 2021 році. Доповідає: О. Качановський,  відповідальний секретар приймальної комісії. 8. Про уведення в дію оновленого Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України. Доповідає: В. Царук, заступник директора з  навчальної роботи. 9. Про вибори директора ВСП «РФК НУБіП України». Доповідає: О. Талімончук, голова організаційного комітету. 10. Різне. 10.1. Про результати профілактичних щеплень проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи. 10.2. Про результати засідання конкурсної комісії МОН з виділення додаткових державних місць для пільгових категорій вступників. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи. 10.3. Про поширення рекомендацій Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи. 10.4. Про зміни оплати за проживання в гуртожитку.  Доповідає: О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи. 10.5. Про внесення змін до Положення про академічну доброчесність. Доповідає: П. Біда, голова комісії з питань академічної доброчесності.

Корсун Я., директор коледжу,  підвів підсумки діяльності колективу коледжу за період з 31.08.2021 до 10.11.2021 та визначив Стратегію розвитку ВСП «РФК НУБіП України». Окреслено головну мету Стратегії розвитку навчального закладу та основні напрями її реалізації. Зазначалося, що Стратегія розвитку коледжу спрямована на підвищення якості підготовки фахівців. Акцентувалося на працевлаштуванні випускників коледжу і взаємодії з роботодавцями. Наголошувалося на розвитку інформатизації коледжу. Підкреслювалася роль формування кадрового потенціалу коледжу. Визначено пріоритети соціального захисту. Спрогнозовано очікувані результати реалізації Стратегії розвитку ВСП «РФК НУБіП України».

Люльчик В.О., завідувач технічного відділення, визначив процедуру впровадження стандартів освіти в коледжі. Зверталась  увага на складові частини Стандарту вищої освіти. Проаналізовано складові Галузевого стандарту вищої освіти. Подано інформацію про стан розроблення стандартів вищої освіти освітнього рівня бакалавра.

Христянович В., викладач «Захисту України», окреслив головні напрями морально-психологічного та національно-патріотичного виховання студентської молоді у коледжі. Визначено основні принципи національно-патріотичного виховання сучасної молоді. Підкреслено роль дисципліни «Захист Вітчизни». Окреслено завдання гуртка національно-патріотичного виховання молоді.

Рафальський О., керівник фізичного виховання, визначив шляхи формування здорового способу життя студентів коледжу на заняттях з фізичного виховання засобами фізкультурно-оздоровчих технологій. Охарактеризував проблему формування здорового способу життя студентської молоді.

Качановський О.,  відповідальний секретар приймальної комісії, проінформував про результати вступної кампанії ВСП «РФК НУБіП України» у 2021 році. Зазначалося, що на заочну форму навчання зараховано 77 абітурієнтів, з них – за оплату 21, за державним замовленням – 56. На денну форму навчання зараховано 592 особи.

Царук В., заступник директора з  навчальної роботи, проінформував про уведення в дію оновленого Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України. Зокрема, зазначалося про доповнення Розділу 9 пунктом 9.4 «Електронні навчально-методичні комплекси дисциплін».

Талімончук О., голова організаційного комітету, визначив позитивні сторони Стратегії розвитку ВСП «РФК НУБіП України», наголошуючи на її реалістичності, наступності, перспективності. Окреслено процедуру виборів директора ВСП «РФК НУБіП України», що відбуватимуться 16 листопада 2021р.

Засідання педагогічної ради пройшло у дистанційному форматі.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook