Колектив ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» обирає очільника

12 листопада 2021 року

12 листопада 2021 року – звичайний день у календарі, а для  працівників і   студентів  ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» – особливий і відповідальний – колектив обирає очільника закладу.

Цьому дню передувала тривала  і копітка підготовча робота. Керуючись Законом України «Про фахову передвищу освіту» та Положенням про конкурсний відбір на посаду керівника відокремленого структурного підрозділу НУБіП України – фахового коледжу, затвердженого Вченою радою НУБіП України , протокол № 9 від 28 квітня 2021 року, для організації і забезпечення виборчого процесу в коледжі були створені  Організаційний комітет та Виборча комісія з проведення конкурсного відбору на посаду директора.

Оргкомітет і виборча комісія працювали злагоджено, у тісній взаємодії, свідченням чого стало проведення самих виборів. Відповідно до Положення про конкурсний відбір було облаштовано виборчу дільницю, виготовлено 101 виборчий бюлетень, що відповідає кількості осіб, включених до загального списку, забезпечено умови  голосування з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Рейтингове голосування у коледжі відбувалось упродовж  двох годин, з 14 до 16-ї години. Участь у ньому взяли педагогічні працівники, представники з числа інших штатних працівників коледжу та представники  з числа студентів.

Атмосфера на виборах була доброзичливою, спокійною, активність виборців  –  високою.  О 16 годині процес голосування був припинений і розпочався підрахунок голосів.

Під час підбиття підсумків голосування та підрахунку голосів на виборчій дільниці, окрім членів виборчої комісії, були присутні Вадим Кондратюк, представник НУБіП України, проректор з наукової та інноваційної роботи, Марія Яцик, голова організаційного комітету, Каміла Чорі, секретар організаційного комітету, Ольга Гудзовата, Мар’яна Гуленко, Наталія Крижанівська – члени організаційного комітету, кандидат на посаду директора ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» Юрій Садварі.

За інформацією голови Виборчої комісії Сергія Соскіди у  виборах  взяли участь 98 чоловік,  що становить 97% усіх виборців. З них віддали свій голос за  нинішнього  керівника навчального закладу  98% виборців.

Результати виборів засвідчили  вияв великої довіри Юрію Садварі  та віру в те, що його професіоналізм, відданість справі, талант керівника та самовіддана праця  сприятимуть успішній реалізації освітніх завдань у навчальному закладі.

 

Аліса Чорі

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook