СВІТ СУЧАСНОЇ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ

22 жовтня 2021 року
       21 жовтня 2021 року представники студентського наукового гуртка «Віртуал» в складі студентів групи КН191 відвідали разом з викладачем коледжу Орел Ольгою та старшим електромеханіком бр.5, ВП «Ніжинської дистанції сигналізації та зв'язку» Регіональної філії «Південно-Західної залізниці» АТ «Укрзалізниця» Орлом Іваном Міжнародну спеціалізовану виставку «E-COMPS+DIGITEC», яка проходила на території Міжнародного виставкового центру з 19 по 21 жовтня.
       
       У цьому році XIX МІЖНАРОДНИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БІЗНЕС ФОРУМ «5Е» зібрав під своїм дахом провідних лідерів ринку, авторитетних професіоналів, бренди яких апріорі є гарантом якості та надійності. На виставці були представлені як відомі виробники, так і науково-дослідні підприємства з комп’ютерної інженерії та виробники електрокарів.

       Студенти коледжу мали унікальну нагоду взяти участь в обговоренні сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики та комп’ютерної інженерії, зустрітися з представниками науково-дослідних, енергопостачальних компаній, лідерами промисловості з виготовлення електромобілів, приладобудування, експертами з кібербезпеки, головними спеціалістами підприємств різних галузей промисловості, зокрема представниками з продажу та обслуговування промислових квадрокоптерів та інфраструктурних об'єктів, фінансистами та інвесторами.

       Виставка «E-COMPS+DIGITEC» відобразила тісну співпрацю закордонних компаній з українськими підприємствами в енергетичній та комп’ютерній  галузі, що поступово виводять всі виробничі та бізнес‑процеси підприємств на більш високий технологічний рівень. У нас є потенціал для виходу на міжнародний ринок і молодь в цьому нам дуже допомагає.
Орел Ольга
викладач циклової комісії з комп’ютерної інженерії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook