Органічне агровиробництво: за і проти

4 листопада 2021 року
 

02 та 04 листопада відбулися відкриті онлайн лекції викладачів НУВГП членів ГО «Зелені ініціативи Рівного» д.е.н., професора Скрипчука  Петра Михайловича та к.е.н. Щербакової Анастасії Сергіївни для викладачів та здобувачів освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» і спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Мета проведення – ознайомлення студентів з інформаційним забезпеченням розвитку конкурентоспроможного органічного сільського господарства України в умовах євроінтеграції та Е-технологіями у менеджменті та бізнесі.

У своїй лекції Скрипчук  П.М.  говорив про новації в органічному секторі Україна та Рівненської області. Зокрема він підкреслив, що «Розвиток органічного виробництва є досить актуальним на сьогодні через низку явних екологічних, економічних та соціальних переваг, що притаманні цій сфері діяльності. Тому, основуючись на світових тенденціях екологізації виробництва, в Україні саме органічному сектору сьогодні приділяється максимальна увага як з боку держави, так і громадськості». 

Темою виступу Щербакової А.С. стала «Інтернет-технології для просування бізнесу». Лекторка докладно ознайомила слухачів з механізмом електронної комерції в Україні та світу, розповіла про організацію електронного бізнесу, а саме інтернет-магазину, його просування в соціальних мережах.

Організаторами заходу Русіна Н.Г., Балдич Л.В. наголосили, що співпраця була успішно розпочата та буде продовжуватись. Адже  Скрипчук  П.М.  і його однодумці є багато років ідейними прихильниками органічного виробництва і постійно знаходяться у пошуку нішевих, цікавих сфер для запровадження органічного виробництва. І, не зважаючи на труднощі, своєю працею доказують результативність потрачених зусиль.

Неля Русіна, викладач землевпорядних дисциплін

Людмила Балдич, викладач ринкових досліджень

 

 

  


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook