Створюємо ліси разом!

3 листопада 2021 року

 

1В рамках кампанії «Створюємо ліси разом!» 29.10.2021р. студенти групи Сп-41м Бережанського фахового коледжу НУБіП України і викладачі Олег Андрусяк та Сергій Брилінський, разом з працівниками Бережанського л-ва лісником Володимиром Вишнивецьким та лісничим Петром Цідило,

взяли участь в залісненні грабової лісосіки в кв46вид.7/1, площа.0.9га. Посадка здійснювалась дубом звичайним з розміщенням 4х0.7, висаджено 3215молодих дубків. Проведена акція надзвичайно цінна для майбутніх спеціалістів садово-паркового господарства. Всі учасники віднеслись з високим розумінням і ентузіазмом. Проведений захід має виховну, практичну, екологічну ціль.

3

Перед початком посадки лісових культур лісничий Петро Цідило провів інструктаж для всіх учасників. Лісник Володимир Вишнівецький провів майстер-клас з посадки та технології створення лісових культур, забезпечив посадковим матеріалом.

4567892

Майбутня діброва потребує ще багато любові, клопіткої праці та ретельної уваги. Вирощування високопродуктивного лісу це нелегка справа.

Основна мета програми Президента України «Зелена планета» та Всеукраїнської акції Держагенства лісових ресурсів «Створюємо ліси разом!» є поширення знань про ліс та його значення для людей і планети в цілому. Підвищення лісистості у кожному регіоні нашої країни та підвищення екологічної свідомості громадян. Сама кампанія проходить з 1 жовтня по 31 листопада. Тож долучайтесь до доброї справи.

Збережімо ліс для майбутніх поколінь!

Сергій БРИЛІНСЬКИЙ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook