Засідання педагогічної ради коледжу у режимі онлайн

26 жовтня 2021 року

26 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання педагогічної ради Ірпінського фахового коледжу в режимі онлайн, на якому було підведено підсумки роботи за вересень-жовтень, відзначено проведені навчальні, виховні заходи та розглянуто актуальні питання щодо подальшої освітньої і господарської діяльності колективу коледжу в умовах карантину.

Роботу засідання педагогічної ради розпочала директорка коледжу Наталія Ільченко, яка ознайомила колег із порядком денним.

На початку засідання педагогічної ради директорка коледжу Наталія Ільченко проінформувала педагогічний колектив про участь делегації коледжу в урочистостях з нагоди 100-річчя ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» та у роботі семінару директорів з обміну досвідом організації освітнього процесу в умовах карантину, який відбувся 21 жовтня у м. Мукачево.

Одним із нагальних питань, було питання продовження освітнього процесу із застосуванням технологій дистанційного навчання до 15 листопада 2021 року у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням респіраторної хвороби COVID-19, з метою зменшення соціальних контактів та стримання розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2 за рекомендацією МОН України. Директорка наголосила на важливості вакцинування персоналу як ефективного способу захисту від коронавірусної хвороби.

Також директорка коледжу акцентувала увагу на забезпеченні роботи коледжу в зимовий період, проінформувавши про задовільний технічний стан газової котельні та існуючі проблеми, які, на жаль, стримують початок опалювального сезону.

Під час засідання педагогічної ради обговорили процес адаптації студентів нового набору до освітнього процесу. З цього питання з доповіддю виступив практичний психолог коледжу Богдан Когут, який зосередив увагу присутніх на важливості своєчасної допомоги першокурсникам у пристосуванні до умов студентського життя як психологічно, так і соціально.

У наступному виступі відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла доповіла про роботу з професійної орієнтації учнів загальноосвітніх шкіл як надійного фундаменту для майбутньої вступної кампанії і якісного набору студентів у 2022 році.

Оксана Погоріла, секретар атестаційної комісії, доповіла про атестацію педагогічних працівників коледжу у 2022 році, акцентуючи увагу на виконанні атестаційною комісією коледжу заходів по підготовці і проведенню атестації педагогічних працівників відповідно до графіка роботи комісії. Для систематизації педагогічної діяльності у міжатестаційний період викладачами, які атестуватимуться, створюватимуться портфоліо.

Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова подала на розгляд і схвалення педрадою «Положення про підготовчі курси Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», розроблене з метою якісної підготовки учнів 9 класів закладів загальної середньої освіти до складання державної підсумкової атестації, вступних випробувань до коледжу та подальшої участі слухачів курсів у конкурсному відборі під час вступу до Ірпінського ФК НУБіП України, а також проведення профорієнтаційної роботи та поширення інформації про заклад освіти.

На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації.

За результатами роботи педагогічної ради прийнято ряд рішень, які у подальшому визначатимуть головний вектор роботи та розвитку коледжу.

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook