Зустріч з головним бухгалтером товариства з обмеженою відповідальністю «ІКФ» Оксаною Шестопал.

26 жовтня 2021 року

Завжди приємно бачити у коледжі колишніх студентів, для яких наш заклад освіти відкрив дорогу у професійне життя. Саме така зустріч у режимі онлайн з використанням сервісу ZOOM відбулася 26 жовтня 2021 року з випускницею коледжу – головним бухгалтером товариства з обмеженою відповідальністю «ІКФ» Шестопал Оксаною Валеріївною.

Шестопал О.В. познайомила здобувачів освіти, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування», зі своєю професійною діяльністю обіймаючи посаду головного бухгалтера на підприємстві, що займається виробництвом м’яса криля на морському судні з подальшою реалізацією продукції на митній території України та за її межами.

У ході онлайн-зустрічі Оксана Валеріївна детально розповіла про свої посадові обов’язки як головного бухгалтера. Звернула увагу не тільки на виконання бухгалтерами професійних обов’язків, а й на методику проведення позапланових перевірок результатів їх роботи представниками податкових органів.

У своєму виступі вона приділила увагу вмінням, які варто розвивати в собі майбутнім спеціалістам з обліку і оподаткування, опановуючи фахові дисципліни. Гостя коледжу наголосила також, що кожен фахівець сьогодні має опанувати програми, які використовуються для ведення обліку на підприємствах, зокрема 1С: Бухгалтерія, M.E.Doc, Клієнт-банк і вміти використовувати їх у своїй роботі.

Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі додало те, що студенти мали змогу задавати запитання щодо потреби в молодих фахівцях на ринку праці, можливостей проходження виробничої практики, вимог, які ставляться до претендентів на роботу, умов праці у приватному секторі економіки. Онлайн-зустріч була цікавою, змістовною і корисною, адже студенти, які опановують спеціальність «Облік і оподаткування», добре орієнтуються в базових основах обліку та контролю і хочуть бачити перспективу розвитку своєї кар'єри.

Л.Б.Черненька,

викладач фінансово-економічних

та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook