Студентська конференція «Застосування математичного апарату в маркетингових дослідженнях і харчовій промисловості»

21 жовтня 2021 року

День працівників харчової промисловості відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України від 8 серпня 1995 року. З 1996 року святкується він щороку у третю неділю другого осіннього місяця.

У другій декаді жовтня, а саме 16-го, відзначається ще й Всесвітній день продовольства, який було засновано Генеральною Асамблеєю ООН. Так акцентується увага світової спільноти на питаннях продовольчої безпеки як необхідної умови для життя, благополуччя і одного з основних прав людини. Підприємства харчової та переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами.

20 жовтня 2021 р. у коледжі відбулася студентська науково-практична конференція «Застосування математичного апарату в маркетингових дослідженнях і харчовій промисловості», присвячена Дню працівників харчової промисловості, який цього року святкують 18 жовтня.

Провідною проблемою, висвітленою в усіх доповідях, є «Використання математичних методів і формул у дослідженнях і розв’язанні практичних задач».

Організували роботу конференції викладачі циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій Наталя Даль і Емілія Дібрівна. Доповіді учасників були досить різноплановими та однаково цікавими: значення математичних методів у харчовій галузі, роботі підприємств, маркетингових дослідженнях, у використанні числового апарату для виявлення економічних залежностей та вивчення і формування попиту й багато інших пізнавальних тем.

Конференція пройшла жваво, було задано багато питань, що хвилювали і цікавили слухачів, та в результаті дискусії отримано відповіді на них.

Наталя Даль, викладач математики

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook