"Живи, працюй та навчайся у Рівному!"

29 жовтня 2021 року

Саме до такого закликає міська влада та громадська організація "ІТ кластер Рівного". Тому сьогодні, 29 жовтня 2021 року до відділення програмування ВСП "РФК НУБіП України" завітали представники UPRISE IT Академії Назар Маланчук, директор академії та Марія Бляшина, менеджер з розвитку. Хочу нагадати, що у червні наші студенти та викладачі були на відкритті ІТ академії. Наразі гостям була показана база відділення та коледжу, яка їх приємно вразила, про що було зазначено у книзі відгуків.

Сьогодні здобути ІТ освіту можна не тільки у закладах освіти, а й у ІТ академії, а Uprise пропонує отримати знання від практикуючих експертів та здобути затребувану професію на швидко зростаючому ринку комп'ютерних ігор. Ця академія - мережа освітніх центрів, яка включає в себе різні освітні напрямки відповідно до вимог сучасного світу. UPRISE IT Академія має 12 філіалів у зручних центрових локаціях, 42 визнаних профі ІТ галузі здійснюють навчання у 9 затребуваних напрямках підготовки. Крім того, Назар стверджує, що після навчання у їхній академії кожен зможе працевлаштуватися на високооплачувану посаду у ІТ компаніях міста Рівне.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування, підкреслила зацікавленість студентів у працевлаштуванні, адже кожен випускник коледжу має бути впевнений у конкурентоспроможності на ринку праці саме у рідному місті. Оксана Нікітська, керівник виробничої практики від коледжу, також зазаначила практичний підхід у навчанні в UPRISE IT Академії, коли студенти зможуть навчатися і працювати, закріплюючи теоретичні знання на виробництві, так зване впровадження дуальної освіти у дії.

Під час такої зустрічі було вирішено провести найближчим часом знайомство студентів коледжу з UPRISE IT Академією та розпочати співпрацю між учасниками ІТ кластеру Рівного саме з метою подальшого працевлаштування. Тому запрошуємо всіх, хто бажає долучитися до освіти для ІТ роботи!

Оксана Куделя, голова цк програмування та інформаційних дисциплін

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook