На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась чергова відкрита лекція у форматі відеоконференції

26 жовтня 2021 року
НУБІП України (online)

      Спілкування зі студентами з використанням відеоконференцій вже стало невід’ємною частиною навчального процесу в Національному університеті біоресурсів та природокористування України. Цього разу відкрите лекційне онлайн заняття з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» для студентів ОС «Бакалавр», 4 року навчання, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провів доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК к.т.н. Віктор Володимирович Сарана.

     Лектор визначив тему лекції та надав план викладання матеріалу. Був представлений логічний зв’язок з попереднім матеріалом дисципліни. Згідно теми лекції «Обладнання для термічної обробки консервів», студенти були ознайомлені зі способами та режимами термообробки, класифікацією, будовою і принципом роботи стерилізаторів, методикою їх інженерних розрахунків. 

 
     На лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу факультету. Серед них декан факультету професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, завідувачка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів доцент Слободянюк Наталія Михайлівна, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Самойліченко Ольга Володимирівна, викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК: завідувач (в.о.) доцент Василів Володимир Павлович, професор Паламарчук Ігор Павлович, доценти Жеплінська Марія Михайлівна, Муштрук Михайло Михайлович, Бурова Зінаїда Андріївна, асистент Гудзенко Максим Миколайович та завідувач лабораторіями кафедри Ільякова Людмила Іванівна .
 
     Студенти факультету продемонстрували високу зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно включалися в обговорення поставлених запитань.
 
     Присутні на лекції колеги відзначили чітку побудову лекційного заняття, його структуру, використання різноманітних педагогічних прийомів утримання студентської уваги та спілкування з ними. Лектор використовував засоби мультимедійної трансляції презентації з теми лекції.
 
     Загалом, слід відмітити, що лекція була прочитана на високому педагогічному рівні і одержала схвальні відгуки та позитивні побажання щодо покращення викладацької майстерності викладача від присутніх на лекції колег. Про це свідчать результати анкетування якості проведення лекційного заняття, яке було організовано на googl-диску у форматі «форми».
 
Михайло Муштрук
доцент кафедри процесів
 і обладнання переробки продукції АПК
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook