Всеукраїнська онлайн-майстерня з цифрового громадянства й безпеки

28 жовтня 2021 року

 

1У рамках місячника з кібербезпеки 28 жовтня 2021 року було проведено Всеукраїнську онлайн-майстерню з цифрового громадянства й безпеки з трансляцією через прямий ефір для педагогів України.

23456

Захід відбувся в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. Організаторами Всеукраїнської онлайн-майстерні з цифрового громадянства й безпеки є Торгово-промислова палата України, Академія цифрового розвитку, Київська мала академія наук, за технічної підтримки Адамант. Всього до заходу долучилось понад 1000 учасників з усієї України. Викладачі нашого коледжу взяли активну участь, як в он-лайн трансляції так і в виконанні практичних завдань.

9781011

Під час заходу учасники опрацювали цифрові інструменти й можливості Google для інформаційної безпеки в освітній діяльності: у віртуальному середовищі об’єдналися й виконали практичні вправи, які представлені в посібнику з цифрового громадянства й безпеки, онлайн курс і з мережевого етикету й безпеки, дізналися як налагодити захищену онлайн-взаємодію між учасниками освітнього процесу, підключили систему керування службами й користувацькими акаунтами, використали готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали у подарунок підготовлений кейс для впровадження у своїй освітній діяльності. (завантажити навчальний посібник можна за QR-кодом нижче)

12

Унікальний формат заходу був реалізований завдяки організації онлайн-взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання вправ у віртуальному середовищі Google Класу.

Сергій ШТОГРИН,
викладач циклової комісії фізико-математичних
дисциплін та інформаційних технологій
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook