Чернігівська область: за минулу добу рятувальники 20 разів залучались до дій за призначенням

25 жовтня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 Упродовж минулої доби підрозділами Головного управління ліквідовано 19 пожеж, 2 з яких виникли в житловому секторі, 16 в природних екологічних системах та 1 інша. Причинами загорянь у 16 випадках послужила необережність громадян у поводженні з вогнем, ще в трьох випадках причини наразі встановлюються. Внаслідок пожеж знищено та пошкоджено 2 будівлі різного призначення. Загальна площа, пройдена вогнем у природних екосистемах склала 64,3 га.

О 18:40 ліквідовано пожежу сухої трави біля с. Заріччя Сновської територіальної громади Корюківського району, яка виникла о 07:55 на площі 40 га. На гасіння залучалось 21 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки. На місці події працювала мобільно-оперативна група Головного управління.

Крім того, рятувальники залучались для проведення комплексу робіт по рятуванню кота в обласному центрі та деблокування двох потерпілих осіб під час дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася по вул. Любецькій біля будинку №165 у м. Чернігові.

Також групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 85 мм часів Другої світової війни, який було виявлено в с. Часниківка Батуринської територіальної громади Ніжинського району.

7.jpg

8.jpg

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/130505.html

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook