Ну як студентське життя без театру?

19 October 2021, 11:58

 Студентське життя це не лише пари і навчання, це також і культурне проведення часу. З ініціативи куратора англомовної групи 4 курсу спеціальності «Екологія» Бережняка Євгенія Михайловича було вирішено відвідати групою один із театрів м. Києва, але виставу необхідно було обрати студентам самостійно. Вибір випав на виставу «Ерендіра не хоче вмирати», актори якої грають у театрі драми і комедії на Лівому березі. Це відомий у столиці театр, який має свою багаторічну історію та потужний акторський колектив.

Відверто кажучи, вистава є специфічною, не типовою (постановка за класичними творами), місцями навіть із «чорним» гумором. Загалом за сюжетом – це політична сатира, яка сповнена краси, чесності та драйву й приправлена дрібкою українського вогню! Варто зазначити, що у виставі хитро переплітаються карнавальність з політсатирою, раціональне з ірраціональним, а гротеск з реальністю. Тоді стає важко повірити, що десь у світі це все ще може бути дійсністю…

Опісля вистави глядачі кілька хвилин гучними оплесками вітали акторів за їх неперевершену гру, майстерність і професіоналізм. Не виключенням стали й студенти, яким сильно «зайшла» дана тема, епізоди якої вони обговорювали, повертаючись після перегляду додому.

 

Пєтухова А., Фасольняк М.,

студенти 4-го курсу,

спеціальності «Екологія»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook