Театр, як механізм формування особистості та колективізму групи

October 19, 2021

     Студентство – це найяскравіший та водночас важливий період для молоді. Саме за роки навчання, студенти мають опанувати свій фах та набути навичок комунікабельності, творчості, цілеспрямованості для реалізації своєї майбутньої професії. Цей період впливає на формування особистості, життєвого світогляду й моральних цінностей у студента. Зокрема культурна сфера студентського життя дозволяє молоді розкрити свої інтелектуальні та творчі навики, набути здібностей комунікувати у соціальному середовищі. Відвідування театру є одним із важливих елементів культурної сфери, що безпосередньо дозволяє сформувати у студентів систему духовних цінностей й розвинути погляди щодо етичного ставлення до оточуючих і безпосередньо до одногрупників.

     14 вересня 2021 року з метою підвищення культурної обізнаності студенти 1 курсу 3 групи спеціальності 101 «Екологія» разом із куратором групи, доцентом кафедри екології агросфери та екологічного контролю Вітою Строкаль відвідали виставу "Love story" (Дівка) у Національному театрі імені Івана Франка.

     Під час проведення вистави одногрупники мали змогу познайомитись краще один з одним, ніж у навчальний час. П'єса відобразила точне уявлення про кохання у стародавні часи. Після спектаклю одногрупники мали змогу обговорити та поділитись своїми думками щодо побаченого. Під час дискусії студенти висловили свої враження щодо акторської гри, та декорацій, обговорили основні моральні та духовні цінності, що були висвітлені під час п’єси. Дехто навіть уявив себе на місці головних героїв! На нашу думку, такі заходи дуже пізнавальні, вони розвивають мислення, кругозір, колективізм та є цікавими.

 

Влада Бровченко,

студентка 1 курсу 3 групи спеціальності 101 «Екологія»

Віта Строкаль,

куратор студентів 1 курсу 3 групи спеціальності "Екологія"

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook