ЄВРОПЕЙСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ СМАКУ

20 September 2013, 0:00
м. Дюсельдорф, Німеччина

     Аспіранти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК систематично проходять тренінги, семінари та курси з метою підвищення рівня професійних знань, надбання нових та удосконалення існуючих навиків. Так з 20.09.13 по 25.09.13 аспірантка кафедри м’ясних рибних та морепродуктів, Леонова Богдана Ігорівна пройшла спеціалізований тренінг по флейвористиці в м’ясній промисловості «INNOVATIVE TECHNOLOGIES OF TASTE&FLAVOUR BY SILESIA », Дюсельдорф, Німеччина.


   Тематика тренінгу повністю відповідала науковим пошукам відповідно до теми дисертаційної роботи Леонової Б.І. «РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ ЗБАГАЧЕНИХ ЙОДОМ З ВИКОРИСТАННЯМ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ», основною тенденцією, яка розглядається у рамках роботи є застосування біотехнологічних прийомів при виробництві м’ясних продуктів, що відповідає спрямуванню німецької компанії SILESIA, яка виробляє сучасну високоякісну продукцію із застосування останніх досягнень в області біотехнології.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook