Студенти факультету інформаційних технологій долучилися до флешмобу з нагоди дня народження Т.Г. Шевченка

March 9, 2021

Студенти факультету інформаційних технологій разом з деканом Оленою Глазуновою 9 березня долучилися до загальноуніверситетського флешмобу з нагоди дня народження Т.Г. Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко – неперевершений світоч української культури, геніальний поет, художник, мислитель, суперечлива постать, відомий не лише в Україні, але й у всьому світі. Він заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

Літературна спадщина Тараса Шевченка, центральну роль в якій відіграє збірка поетичних творів «Кобзар», по праву вважається основою української літератури. «Кобзар», книга, яку український народ поставив на перше місце серед успадкованих з минулого національних духовних скарбів.

Декламували вірші Т. Г. Шевченка для флешмобу активісти нашого факультету Семенко Аліна, Ромашов Дмитро, Гриньов Ерік, Арно Муке, Хамуда Мар'яна, Трофимчук Сергій, Бережняк Ярослав.

Холодна погода та пролітаючий сніг нічого не зіпсували – цікава експозиція, гарний настрій та заряджаюча поезія Шевченка, як результат заходу.


 

Клименко Наталія, заступник декана факультету інформаційних технологій
Семенко Аліна, голова студорганізації факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook