Успішні захисти магістерських робіт біотехнологів

December 22, 2020
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Згідно наказу ректора на факультеті Захисту рослин, біотехнологій та екології 14 грудня 2020 року розпочалися захисти магістерських робіт спеціальності 162 – Біотехнологія.

 

У зв’язку з карантинними обмеженнями захист робіт проведено з використанням платформи Cisco Webex. Процедура захисту магістерських робіт пройшла з дотриманням усіх вимог.

У своїх доповідях студенти вільно володіли представленим матеріалом, достойно відповідали на запитання екзаменаційної комісії. У своїх презентаціях висвітлювали основні моменти досліджень.

 

І хоча робота ЕК вже закінчена можна стверджувати, що рівень підготовки цьогорічних магістрів, незважаючи на обмеження, накладені пандемією, не нижчий, ніж у попередні роки. На захист представлені сильні роботи, результати яких побудовані на використанні найсучасніших методів досліджень, у тому числі, лабораторних і польових.

Про високий загальний рівень дипломних робіт свідчить той факт, що вперше у цьому році вирішено було не визначати найкращі роботи, бо зробити такий вибір було надзвичайно важко.

З привітальним словом до студентів звернувся завідувач випускової кафедри д.с.-г. наук, професор Микола Патика, який побажав студентам реалізувати свої знання на практиці.

 

Анна Дащенко

секретар комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook